top of page
  • Skribentens bildLinda

Jul på Rusta 2023 - Julpynt, julmuggar och pastellig julgran

Julens nyheter hos Rusta är minst lika härliga som vanligt! I detta inlägg har jag plockat ut mina 6 favoriter, ni vet såna som man bara MÅSTE HA eller VILLHÖVER. Håller du med mig? Scrolla ner och bestäm själv! Först ut är..


Rustas jul 2023 - julnyheter från Rusta - Julpynt

Rusta Snögubbemugg - Jul på Rusta

Så otroligt söt mugg! Tänk att servera varm choklad i denna på uttesittarkvällen, julaftonsmorgon eller hela december.. Lite polkagrisströssel, grädde och marshmallows gör knappast det hela sämre..


Rusta julmugg 2023 - Snögubbemugg

Stickad tomtesäck - Jul på Rusta

Detta är nog en av mina favoriter på Rusta denna jul! Den känns modern med samtidigt tidslös, osäker på hur stor den är dock, passar den bäst till en julklapp eller ryms det några stycken där i?


Jul Rusta 2023 - Stickad säck tomte - julpynt - Rustas julpynt

Renmugg från Rusta - Julen är räddad!

HUR söt är inte denna fantastiska mugg från Rusta? Älskar allt som har med 50 talets jular att göra och denna känns som att den är hämtat direkt från USA på 40-50-talet. Fantastiskt fin julmugg som jag kommer köpa så fort den kommer i butik!


Rusta jul 2023 - retromugg rådjur ren julpynt julmugg

Pastelligt julpynt - Julens nyheter på Rusta

Tänk att låta barnen pynta sin egen julgran med detta fantastiskt fina pynt! Eller vill du kanske köpa en pastellig gran och gå loss själv där hemma? Jag tror jag kommer gå på alternativ nummer 2. Pastellig gran? Scrolla ner får du se!


Jul Rusta 2023 julpynt pastell julpynt till julgran - rosa julpynt - lila julpynt - julpynt för barnrum

Julgran pastell - Rustas julnyheter 2023

Med lampor! Hur fin är inte denna gran från Rusta? Jag tror själva julgranen är vit men lamporna är pastellfärgade och skapar en helt ljuvlig uppenbarelse. Denna kommer definitivt att komma hem med mig i vinter!


Rusta jul 2023 - pastell julgran - julpynt för barnrum - julgran med lampor

Julgranskulor i glas

Med guld och glitter, kan det bli fel? Fantastiskt söta och vackra julgranskulor som känns tidslösa!


Rusta julpynt 2023 - julen på rusta 2023 - julgranskulor glas guld och glitter

Äh, ska väl inte nöja oss med endast 6 julnyheter? Tänkte väl det! Inom kort kommer vi dyka djupare in i Rustas julsortiment julen 2023! Här hittar vi julgranar, julkort, Rustas populära jultröjor, Rustas julfigurer, utebelysning, julmössa, julpapper, julkuddar, julgardiner och mycket mer! Håll utkik!


MEN nu vill jag veta, vilken att dessa godingar är din favorit? Berätta och glöm för guds skull inte att följa på mig Instagram för mer spaningar och nyheter!


jul på rusta 2023 - julnyheter rusta - gulligt julynt - sött julpynt - julmuggar - julpynt för barnrummet

Commentaires


bottom of page