Rusta julen 2022 - Nyheterna du inte får missa!
top of page
  • Skribentens bildLinda

Rusta julen 2022 - Nyheterna du inte får missa!

Äntligen har butikerna börjat släppa pressbilder på sina julnyhter. Rusta är en storfavorit hos mig och hos många andra. Häng med så spanar vi in allt snyggt och nytt!



Rosa Nissedörr

Jag blev såklart supernöjd när jag såg att Nissedörren nu kommer i en rosa variant inklusive ett par enhörningstoflor! Gillar man lite mer skojfriskt/icketraditionellt julpynt kommer man älska denna Nissedörr från Rusta!



Nisse åker och campar

Här har Rusta tagit ut svängarna ännu ett steg och nu åker Nisse ut på camping. Inklusive ett litet rutigt tält och brasa. Släng på lite mashmallows på det så har ni en grillfest!



Adventskalender på Rusta

Om jag inte helt missminner mig är detta första gången Rusta erbjuder en adventskalender för dig som vill pyssla ihop dina egna paket. Tips här är att luckorna inte behöver innehålla prylar utan kanske något ätbart eller en rolig aktivitet ni gör tillsammans.



Rustas julbyar forsätter att lysa upp våra hem

Jag har fortfarande aldrig köpt något av Rustas julbyhus men det hindrar mig inte från att nyfiken spana in dem varje jul likt ett barn på... jul.. Så många spännande detaljer och vissa delar rör sig. Mysigt julpynt som påminner om barndomen.



Pynta ditt växthus inför jul

Jag blev så otroligt inspirerad när jag såg denna bild av ljusslingorna som lyste upp växthuset/orangeriet och skapade ett fantastiskt blickfång i trädgården! Bor du i de varmare delarna av landet kanske du till och med kan nyttja växthuset under vintermånaderna? Då är det fantastiskt fint att göra precis som Rusta gjort här, att pynta med grangirlang och en lång ljusslinga över tak.



Traditionellt julpynt från Rusta

Gran och krans.. Julklassiker som fortsätter att ständigt vara aktuella och sprida stämning under många mörka vintermånader. Här går Rusta loss med kottar och skapar en mer naturtrogen krans än vad de vanligtvis brukar erbjuda. Jag gillar även att den har lite mer volym än måga av de kransar man köper.


Lilla granen gillar jag skarpt och kommer definitivt att köpa hem!



Advenstsljusstakar i olika modeller

Rusta är duktiga på att skapa julpynt för många olika stilar. Det är såklart inga konstigheter då dom har så många olika typer av kunder i alla åldrar som handlar i deras butiker. Stilrent till klassiskt, alla smaker har möjlighet att hitta rätt. Jag tyckte den vita adventsljusstaken var läcker. Tänk att fylla skålarna med olika typer av julgodis.



Klart även sängen ska julpyntas!

Juliga sängkläder och den obligatoriska frukost på sängen brickan. Visst är det så här man drömmer om att julaftonsmorgon ska se ut. I fantasins värld finns liksom inte utrymme för sista-minuten-inslagningen och morgonstress. Låt oss drömma vidare..



Julgransmattor från Rusta

Julgransmattor i olika varianter. Dock är alla ändå rätt klassiska och jag saknar något som står ut för oss som gillar en modern jul.



Fluffig julstjärnor

Mina storfavoriter kommer tillbaka. Denna lampa i rosa köpte jag förra året och har aldrig varit så nöjd över en jullampa som denna.



Moderna julgranskulor

Som vanligt vågar Rusta ta ut svängarna när det gäller julgranskulor. Årets nyheter är inget undantag, vad sägs om en cool T-rex med diamantprydd keps, ett par gamninglurar eller en liten chihuahua julgranskula.


Hoppas du hittade några nya julfavoriter bland Rustas julnyheter 2022! Glöm inte att följa mig på Instagram @the80sme för mer julspaning och inredningstips!



bottom of page