top of page

DIY Katt Halloweenkrans

Bu på er alla spöken och häxor och skräckälskande pysslare! Här kommer ett tips på en söt kattkrans för dörren. Den här söta katten har vi hängt på dörren till lekstugan där den passar väldigt fint.


För att skapa den här kransen använde jag en krans av frigolit från Dollarstore,ett svart lurvigt garnnystan från Rusta, provbitar av svart, vit och rosa plastmatta (går att byta ut mot kartongpapper)


Lyckas du inte få tag i en frigolitkrans kan du lika gärna ta en dagstidning och rulla ihop den sedan tejpa den till en krans. Garnet lindar du enkelt runt kransen och fäster med limpistol. Det här tar ett tag så en bra podd eller tv serie rekommenderas ;)


Sen är det bara att limma på nos, morrhår och öron. Väldigt kul och enkelt pyssel som barnen lätt kan hjälpa till med. Detta pyssel passar även toppen på förskolan eller fritids, finns det kanske andra djur som barnen kan pyssla ihop? Varför inte göra om katten till en spindel istället? Med hjälp av svarta piprensare kan man göra läskiga ben och limma fast på sidan av kransen.


Om du gör din egen krans tagga mig gärna och visa på Instagram där jag heter @diyinredningKatt dörrkrans inför Halloween
Pynta dörren med en söt kattkrans!

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page