top of page

Måla Halloweenpumpan

Uppdaterat: 14 juli

Halloween närmar sig med stormsteg och det är dags att börja tänka på hur man ska pynta sitt hem på ett läskigt sätt. Att måla eller dekorera pumpor är en klassiker som många gillar, men att kavra sönder dem kan vara en otäck uppgift. Därför kommer här några enkla DIY-tips för att skapa läskiga Halloweenpumpor utan att behöva använda en kniv.


Måla Halloweenpumpan med text

Att måla Hallowenpumpan kan ge den en elegant och sofistikerad touch plus att du slipper kladdet med att gräva ur den. För att skapa en vit text och en svart spindel på din pumpa, behöver du bara måla hela pumpan i vitt och sedan måla spindeln i svart. Det är en enkel men effektfull design som kommer att få dina gäster att häpna när de kommer till ditt hem.


Måla Hallowenpumpa

Snabb DIY pumpa med dekorplast

Om du vill ha något som är ännu enklare, är dekorplast det perfekta alternativet för att dekorera din Halloweenpumpa. Köp svart dekorplast från en av de många butikerna som säljer hobbyartiklar, såsom Adlibris, Panduro och Bauhaus. och klipp ut ögon och mun. Sedan är det bara att klistra fast dem på pumpan för en supersnabb och enkel DIY-pumpa. Detta är också ett bra alternativ om du vill ändra designen på din pumpa under säsongen.


Halloweenpumpa med dekorplast

Dessa enkla DIY-tips för att skapa läskiga Halloweenpumpor kan hjälpa dig att dekorera ditt hem på ett kreativt och enkelt sätt. Genom att måla pumporna eller använda dekorplast kan du undvika det kladdiga och farliga arbetet med en kniv. Prova på dessa tips och skapa den mest imponerande Halloween-dekorationen som dina grannar någonsin har sett. Håll utkik efter fler Halloween-tips inom kort! 🎃

Liknande inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page