top of page
  • Skribentens bildLinda

DIY Halloween - Måla pumpan

Uppdaterat: 30 mars

Halloween närmar sig med stormsteg och det är dags att börja tänka på hur man ska pynta sitt hem på ett läskigt sätt. Att måla eller dekorera pumpor är en klassiker som många gillar, men att kavra sönder dem kan vara en otäck uppgift. Därför kommer här några enkla DIY-tips för att skapa läskiga Halloweenpumpor utan att behöva använda en kniv.


Måla pumpan med text

Att måla pumpor kan ge dem en elegant och sofistikerad touch. För att skapa en vit text och en svart spindel på din pumpa, behöver du bara måla hela pumpan i vitt och sedan måla spindeln i svart. Det är en enkel men effektfull design som kommer att få dina gäster att häpna när de kommer till ditt hem.


Snabb DIY pumpa med dekorplast

Om du vill ha något som är ännu enklare, är dekorplast det perfekta alternativet. Köp svart dekorplast från en av de många butikerna som säljer hobbyartiklar, såsom Adlibris, Panduro och Bauhaus. och klipp ut ögon och mun. Sedan är det bara att klistra fast dem på pumpan för en supersnabb och enkel DIY-pumpa. Detta är också ett bra alternativ om du vill ändra designen på din pumpa under säsongen.Dessa enkla DIY-tips för att skapa läskiga Halloweenpumpor kan hjälpa dig att dekorera ditt hem på ett kreativt och enkelt sätt. Genom att måla pumporna eller använda dekorplast kan du undvika det kladdiga och farliga arbetet med en kniv. Prova på dessa tips och skapa den mest imponerande Halloween-dekorationen som dina grannar någonsin har sett. Håll utkik efter fler Halloween-tips inom kort! 🎃

bottom of page