top of page
  • Skribentens bildLinda

Gratis Halloween posters att skriva ut - Söta spöken

Uppdaterat: 7 okt. 2022

Glad Halloween alla häxor och spöken! Gillar du att pynta hemmet inför den rysligaste årstiden av den alla men föredrar att hålla det mer gulligt än läskigt? Då har jag de perfekta printsen för dig! Gratis posters med Halloweentema som du laddar ner och skriver ut - helt gratis!


Dessa posters passar i A4 ramar som finns att köpa på de flesta butiker som säljer inredning. Jag brukar köpa mina ramar på Rusta och Dollarstore. Dessa prints kommer i PDF format och alla dessa posters ligger


i en och samma fil. Du kan välja att skriva ut hela gänget eller utvalda prints genom att välja sidor att skriva ut. Det kommer ett inlägg om hur du gör detta inom kort!


Ladda ner dina söta spökprints genom att klicka på PDF filen nedan.

The80sme-gratis-halloweenprints-spoken
.pdf
Download PDF • 2.04MB

Dessa Halloweenposters har en färgskala som går mer att det gulliga hållet. Rosa, gul, orange och rött samt lite svart. Har du önskemål på andra färger? Berätta i en kommentar på min Instagram the80sme.

Svart elller rosa, vilken föredrar du? Inom kort kommer fler Halloweenprints, då med lite läskigare tema och höstprints för dig som föredrar lite mer naturell inredning. Håll koll på min Instagram the80sme för alla rysliga uppdateringar!


Comments


bottom of page