top of page
  • Skribentens bildLinda

Snygga tapeter från På Tapeten

I samarbete med tapetbutiken På tapeten får du nu 15% rabatt på tapeter från deras breda sortiment av ursnygga tapeter för barnrummet, vardagsrummet, köket, hallen, stugan, you name it, dom har det! Ange koden: diyjuli20 i kassanDet jag älskar med På Tapeten är att de har en otroligt bra kundservice, har ett brett utbud av spännande tapeter som du inte hittar någon annanstans men att de även har klassiska märken som Ferm Living, Boråstapeter, Sandbergs, Intrade, Majvillan och många fler.


En ny favorit som jag upptäckte nu när jag sökte tapeter till vardagsrummet är Caselio. Sitt namn har de fått från ordet ”Casa” som betyder hus och ”Helios” som betyder sol vilket jag skulle säga är ett väldigt passande namn för deras färgsprakande tapeter som verkligen tar in solskenet i hemmet.


Vi valde att tapetsera med den orange rosa tapeten med det passande namnet Smile med mönster av vackra orange blommor och fåglar mot en blekrosa bas. Det spännande med tapeten är att den ändrar färg beroende på ljuset. Ibland upplevs den mer rosa och ibland vit/orange. Det skapar liv och det blir lite "Är klänningen blå eller guld effekten".


Jag är så nöjd med tapeten som verkligen är en perfekt mix mellan retro 60-tal, modernt, bohemiskt och lite tropisk Hawaiifeeling. Som solsemester fast hemma i vardagsrummet.Här kommer några fler av mina favorittapeter från På Tapeten för dig som är sugen på att tapetsera om i sommar och dessutom få hela 15% rabatt med koden diyjuli20


Kolla in så magisk tapet! För barnet som älskar rymden är denna perfekt. På väggen eller kanske vågar du sätta upp den i taket? Tänk att ligga och kika upp på denna på kvällarna!Jag är KÄR i denna tapet. Så otroligt magisk på alla sätt och vis! Perfekt i barnrummet eller för dig som gillar spännande tapeter med många detaljer.Magisk tapet med mönster av drömfångare för det lite äldre barnet som gillar den bohemiska stilen.Är du på jakt efter en fondtapet som verkligen gör intryck, då ska du kolla in den här tropiska godbiten!Storfavorit hos mig! Så himla underbar på alla sätt. Jag är så sugen på att tapetsera med denna snygging i ett barnrum eller en lekstuga! Båda färgsättningarna är så fina och tänk så många färger det finns att plocka upp i övrig inredning i tapeten!Underbara blommönstrade tapeter perfekt till sovrummet eller sommarstugan från Pip Studio. Testa att tapetsera ett helt rum för en retrokänsla eller satsa på en fondvägg och plocka upp färger ur tapeten för att måla övriga väggar. Om du tar med dig en tapetrulle till en färgbutik som exempelvis Colorama kan dom använda sig av en färgscanner för att plocka upp den färg du gillar. På så vis kan du vara säker på att målarfärgen matchar tapeten.
Det är rakt omöjligt att visa er alla underbara tapeter som På Tapeten har att välja mellan och rekommenderar därför varmt att du klickar dig in på deras webbshop och kikar runt.


Har du vägarna förbi Skellefteå kan jag tipsa om deras tapetbutik på Nygatan 61 där du kan klämma och känna på tapeterna!


Och glöm nu inte att du får 15% rabatt med koden diyjuli20 i kassan.

Happy shopping!


Comentários


bottom of page