Halloweenprylarna som gör din fest läskigt lyckad - Rökmaskin och pumpatvål
top of page
  • Skribentens bildLinda

Halloweenprylarna som gör din fest läskigt lyckad - Rökmaskin och pumpatvål

Inlägget är reklam för partykungen.se och innehåller annonslänkar


Halloween, en årstid för barnen.. eller? Jo absolut men nog kan vi vuxna också få lov att ha roligt och bjuda in till fest! Här kommer en rad av mina absolut favoritprylar just nu som garanterat hjälper till att skapa rysligt härlig feststämning på hallowenfesten!

Rökmaskin till Halloweenfesten

Nej men skojar du så läckert! Vilken WOW-faktor på Halloweenfesten. Denna smarta rökmaskin gör rök av helt vanligt vatten med hjälp av elektromagnetisk teknik.


Både rök och maskinen är helt ofarlig för både människor, djur, häxor och spöken. Rökmaskinen kan återanvändas gång på gång och ansluts till etuttaget med vanlig stickkontakt så inga batterier behövs letas i panik inför Halloweenfesten. Hallelujah!



rökmaskin till halloweenfesten

Muffinsställ till Halloweenfesten

Nu har jag sett allt! Ett spökhus för dina HALLOWEENMUFFINSAR! Varför tänkte inte jag på det först? Går lika fint att använda som kakfat för kakor, läskiga spökgodisar och annat gott.. och rysligt!



spökslott muffinshållare halloweenfest

Perfekta Halloweenballonger

Blås upp lite ballonger och du har en fest! Inget skriker "kom och ha kul" som ett gäng färgglada ballonger. Jag älskar denna kombination av lila, orangea och svarta halloweenballonger.




halloweenballonger lila svart orange

Folieballong i form av världens sötaste katt

Svarta katter, finns det något som känns mer Halloween? Nej skulle knappast tro det! Kolla in denna goding. Hur fin som helst, går att fylla med vanlig luft eller helium för en sötare halloween.



Söt kattballong för halloween och barnkalas

Pumpatvål för den ultimata halloweenupplevelsen.. i alla rum!

Tänk dig att du är bortbjuden på halloweenfest. Du går på toaletten, när du ska tvätta händerna räcker du dig efter tvålen och upptäcker.. det är en pumpa! WOW, snacka om att gå all in för sina gäster!


pumpatvål

Jätteballonger till Halloween

100 cm, vad säger du om det? GIGANTISKA ballonger att pynta med. Glöm kladdiga pumpor som ska kånkas hem från butiken och karvas, usch bara ordet skriker kladdigt kök! Blås upp dessa godingar med ballongpump så vet kvarterets alla ungar att det vankas godis!


jätteballonger med pumpamotiv

Halloweennballong med extrem sötfaktor

Nej nu blev jag osäker - är detta världens sötaste halloweenkatt? I spoke too soon. En halloweenkatt på en måne, nää det här är nog det gulligast.



halloweenballong katt på måne

Fortune tellerskylt för halloweenfesten

Nej men alltså, jag är besatt av denna! Tänk att utse en person på festen som agerar spådam och sitter och ger roliga spådomar till gästerna. Garanterat uppskattat!



fortune teller skylt halloween

Vilken var din favorit? Jag kan 110% säga att jag aldrig varit så sugen på att arrangera halloweenfest som nu! Alla dessa godingar hittar du på partykungen.se

bottom of page