top of page

Rustas sommarnyheter 2023

Uppdaterat: 3 maj 2023

Äntligen är det dags för Rusta att släppa sina efterlängtade sommarnyheter sommaren 2023! Är du på jakt efter nya trädgårdsmöbler, ny grill, pynt till trädgården, trädgårdskrukor, kuddar till utehänget eller något annat som gör din sommar i trädgården eller sommarmyset på balkongen eller på inglasningen så där härligt ombonat? Perfekt, då har du hittat rätt! Låt oss tillsammans spana in inredninngsnyheterna från Rusta sommaren 2023!


Nyfiken på Rusta vårnyheter 2023? Kolla in på Rustas vårnyheter 2023


Rusta sommarnyheter sommaren 2023


Underbar hängstol för altanen

Varje år testar jag dessa härliga hängstolar på Rusta och drömmer mig bort hur det skulle vara att chilla i en sån här, kanske en brasa en bit bort, ett glas vin, tända ljus, trevligt sällskap och en klar stjärnhimmel. Hur skulle du njuta av sommaren i din gungstol?


Höngstol utemöbler Rusta 2023

Förvaringskorgar eller blomkrukor för inglasade altanen eller balkongen

Dessa krukor mår nog bäst av att undvika regn och rusk men borde passa exemplariskt på den inglasade altanen eller balkongen. Självklart funkar det lika bra att fylla dem med plastblommor som äkta sommarblommor. Den grönprickiga filten är min favorit bland Rustas sommarnyheter sommaren 2023!Bohemisk korg kruka Rusta 2023

Blombord/pidestal för sommarens örter och sommarblommor

Kan även agera bord för dig som har en liten balkongen. Såna här praktiska möbler är alltid bra att komplettera med!

Rusta blombord pidestal svart sommar 2023

Sommarkrukor för planteringarna

Ändå att den där snyggingen på ben står ut! Den blev snabbt min nya favorit bland Rustas sommarkrukor 2023. Kolla in hur fint den passar mot tomatplantorna. Snyggt!

Utekrukor Rusta sommar 2023

Kuddar för utomhusbruk från Rusta

Inget sommarhäng utan kuddar som klarar lite extra sol och regnskurar! Den svarta med fransar tror jag blir väldigt populär bland många!


Rusta sommarkuddar 2023

Jutemattor någon?

Man kan ju inte annat än älska den bohemiska mattan med "krummelurer" runt om. Hur vattentålig den är vågar jag inte svara på, någon som vet?


Rustas inredningsnyheter sommaren 2023 - jutematta bohemisk

bohemisk matta från Rusta 2023

Krans att hänga på dörren, balkongen eller inglasningen

Rusta är mästare på att skapa sånt där pynt som man inte vet att man behöver innan man ser det! Vad tror du om denna variant? Kanske i kombination med en ljusslinga?


krans eucalyptus sommarnyheter 2023 Rusta

En romantisk blomgirlang

Dags att duka romantiskt inför sommarens alla fester, vore det då inte superfint att dekorera bordet med lite extra romantik?

Rusta blomgirlang 2023

Klassiska utemöbler

Rusta brukar ha en rad olika utemöbler i sitt sortiment, här ser vi en klassisk variant som många pryder sin trädgård med.


Rusta utemöbler 2023

Vackra glas och dessertskålar

Klart bordet ska dukas med något. Då kommer dessa godingar väl till pass! Gör dig redo för sommaren 2023 för snart är den här!

Rusta sommar 2023 glas skålar

Så det var Rustas sommarnyheter 2023! Vad tycker du? Finns det något du gärna skulle vilja ha i ditt hem? Eller kanske var dessa nyheter kanske inte något för dig? Oavsett vilket, hoppas vi att Rustas inredningsnyheter inför sommaren får dig att längta lite extra efter sol och värme, semester och utehäng!


Håll utkik för snart delar jag med mig av fler inredningsnyheter sommaren 2023 OCH hur du kan inreda din altan, balkong och trädgård med loppisfynd och sådant du hittar hemma samt budgetalternativ.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page