top of page

5 Netflixserier för dig som gillar inredning


Söker du efter den perfekta serien att sträckse på Netflix?

Gillar du dessutom inredning? Ja men då har du definitivt hittat rätt! Här kommer mina fem bästa tips på inredningsserier att streama.Jag älskar att krypa ner under täcket på kvällen och titta på serier om inredning. Gärna med en pysslig inriktning, fokus på återbruk och DIY. Idag tänkte jag dela med mig av mina favoriter plus tre stycken bonustips på youtubers att följa om du gillar DIY!


1. Home made simple

Jag var faktiskt väldigt sen på att spana in den här serien då den kändes väldigt "amerikansk" om du förstår vad jag menar? Det var den också men jag gillar ändå mixen av DIY, matlagning och tips om återbruk som serien erbjuder. De gör ofta om befintliga möbler som sett sina bättre dar till nya älskade favoriter.


2. Inredningsmästarna

Inredningsamatörer med stora drömmar om att börja jobba inom yrket tar sig an olika inredningsutmaningar. Alltifrån att inreda barnrum till vardagsrum, kök och strandstugor. Serien är i tävlingsform och tar plats i vackra Storbritannien. Perfekt att streckse! Mycket inspiration och feel good tv.


3. Hotellkampen

Alltså vänner, den här serien har det mesta man behöver för en helkväll framför tv:n!

Förutom magiska miljöer i Australien får vi intriger, tävlingsskallar, inredning och inspiration. Kolla in, du kommer inte att ångra dig!


4. Stay here

Designern Genevieve Gorder och fastighetsexperten Peter Lorimer visar fastighetsägare hur de kan snygga till sina uthyrningsobjekt och göra dem lönsamma. Många inredningstips och spännande kreativa miljöer.


5. Tiny house nation

Programledaren John Weisbarth och experten Zack Giffin reser över hela USA för att hjälpa familjer att förbereda sig för livet i specialanpassade småhus. Hur många kvadratmeter behövs egentligen för att man ska kunna kalla en plats sitt hem? Kreativa lösningar för boende på minimala ytor.


Har du några fler tips på inredningsserier?
Liknande inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page