top of page

Inreda Med Loppisfynd: 10 enkla tips som gör dig till ett loppisproffs!

Uppdaterat: 22 sep. 2022

Loppisshopping är ett av de bästa sätten att lägga till personlig stil till din heminredning med en budget. Men hur ser du till att dina loppisfynd passar in i resten av ditt hem? Här är 10 enkla tips som hjälper dig att komma igång med loppisfyndadet på allvar!


modernt kök hylla med krukväxter

1. Börja med en plan.

Innan du beger dig till loppmarknaden, ta en titt runt ditt hem och anteckna vilka föremål du vill byta ut eller uppdatera. Detta hjälper dig att hålla fokus medan du handlar och hindrar dig från att köpa saker du inte behöver.


2. Besök loppisarna ofta!

Besök flera olika loppis och gärna ofta när du är på jakt efter de perfekta fynden! Sortimentet förnyas ständigt och rätt vad det är står just din drömpryl på hyllan. Ibland har man tur och hittar massa fint och ibland finns det verkligen ingenting som faller en i smaken.3. Ha en vision.

Vet vad du vill uppnå med ditt rum och ditt hem innan du börjar handla. Detta kommer att hjälpa dig att hitta de perfekta loppisfynden som kommer att förvandla ditt hem till det du alltid drömt om.


4. Bestäm en budget.

Loppisar är lätta att bli fast i, så det är viktigt att du bestämmer dig för hur mycket pengar du är bekväm med att spendera innan du börjar handla.5. Spana runt, ofta finns det fler loppisar än du tror

Många har gårdsloppis i sommartid som kan vara lätta att missa. Fråga gärna i din lokala Facebookgrupp om tips!


6. Köp säsongsanpassade objekt.

Loppisfynd gör det enklare än någonsin att inreda i säsongen, så var inte rädd för att köpa saker som är anpassade till den aktuella tiden på året. Det kan vara julpynt, massa mysigt ljuslyktor, och unika dekorationer som du får till en bråkdel av priset mot för i vanliga butiker.7. Leta efter unika möbler.

En av de bästa sakerna med loppisfynd är att det finns mycket unika möbler och tillbehör som du inte hittar i vanliga butiker. Satsa på något unikt som verkligen kommer att sticka ut i ditt hem, och se till att ta god tid på loppisen för att hitta de perfekta föremålen för ditt hem.8. Handla efter storlek och form.

Kom ihåg att titta på storleken och formen på objekten du köper, så att du vet att de verkligen passar in i ditt hem och inte tar upp för mycket plats, blir för små (kan lätt se plottrigt ut). Tänk även på att vaser, många lampor, möbler etc kan målas om. Hittar du ett objekt du gillar men som har fel färg, fundera över hur du skulle kunna göra om det så det passar dig, din stil och vision.


rosa penslar

9. Ha kul med loppisfynd

Inredning ska vara roligt, inte ett stressigt projekt. Loppisfynd gör det enkelt och roligt att uppdatera ditt hem utan att spendera mycket pengar, så njut av processen och ha kul med det!


10. Kom ihåg att du alltid kan byta ut det senare.

Inredning är inte permanent, och det finns ingenting som hindrar dig från att byta ut objekten du köpt på loppis senare om du inte gillar dem eller vill uppdatera ditt hem igen. Loppisfynd är alltid ett bra alternativ för inredning, eftersom de är billiga, unika och ofta enkla att byta ut senare om du tröttnar på dem genom att lämna dem till exempelvis Röda Korset, Myrorna, PMU eller sälja på Facebook, Tradera eller Blocket.

Happy shopping! 🛒💨Liknande inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page