top of page
  • Skribentens bildLinda

Färgglatt kök på liten budget

Inredning våren 2019

Våren är här och visst blir man allt bra sugen på att förnya där hemma! Det behöver inte kosta skjortan att skapa ett snyggt och spännande hem. Jag har letat reda på de snyggaste och färggladaste prylarna som hjälper dig att skapa ett färgglatt kök som känns som nytt på en liten budget!

DIY tips!

Skippa bordsduken och måla istället bordet svart och vit randigt. För att få till snygga och skarpa linjer använder du dig av målartejp av bra kvalité. Jag använder alltid Rustas blå tejp som kostar runt 50-lappen. Så värt den extra summan då resultatet blir kanon!


Färg skapar vårkänsla i hemmet

Om du vill boosta ditt hem med vårkänsla ska du absolut våga satsa på färg! Om du väljer nedtonade pasteller eller skarpa glada färger är en smaksak. I vår kör jag all in på skarpa färger med grafiska mönster. IKEA har släppt en serie med köksartiklar vid namn Framkalla som på ett lekfullt sätt kombinerar både olika mönster och färger.


Matta i köket

För oss småbarnsföräldrar är det inte alltid självklart med en matta under köksbordet. Jag har däremot upptäckt att det i alla fall ser renare ut med en matta så länge som den är enkel att rengöra. Därför använder jag alltid en plastmatta från Rusta under vårt köksbord. För tillfället använder vi bastmattan Lara i turkos. Den är enkel att rengöra och gör att köket känns mer inrett.


Inredning till det färgglada köket

Vill du också förnya i köket? Kolla in dessa snygga och prisvärda prylar som ger ditt kök en nystart våren 2019!
Hur har du valt att inreda ditt kök?


Commentaires


bottom of page