top of page
  • Skribentens bildLinda

Barnrumsinredning våren 2019 H&M

Barnrumsinspiration

Är du sugen på att göra om i barnrummet? Letar du efter inspiration för hur du ska inreda våren 2019?


Idag spanar jag in vårens barnrumsnyheter från H&M home och hittar ett gäng härliga regnbågar och leoparder. Jag håller för tillfället på att piffa i tvillingarnas barnrum och är väldigt sugnen på att köpa regnbågssängkläderna till deras sängar.


Till lillebrors rum skulle leopardkuddarna passa perfekt! Däremt tycker jag att H&M har blivit lite väl dyra på deras inredning, förut kändes de betydligt mer prisvärda. Vad tycker du?


Regnbågsinredning till barnrummet

Jag älskar den ursöta regnbågstallriken, den skulle jag lätt duka med båda måndag och lördag. Ärligt talat skulle jag gärna köpa ett gäng till hela familjen.. :) Jag vill också äta middag från en regnbåge!


Djungeltema i barnrummet

Våren 2019 är definitivt tillfället då du kan gå loss med stora konstväxter som palmer och bananplantor. H&M har lekt vidare på temat och inrett ett barnrum i djungestil. Detta kan du självklart ta flera steg längre om du önskar med fototapet och grön fluffig matta på golvet eller köra på en stilren och avskalad variant som på denna bild.


Leopardmattan är ju för härlig och skulle passa perfekt i lillebrors rum!


Jag älskar förvaringskorgen med små pompoms runt om. Tips för ett DIY!

Vad tycker om dessa nyheter från H&M? Hur inreder du dina barnrum i vår?


Glöm inte att följa the80sme på Instagram för mer inspiration!

Comments


bottom of page