Image by Juliana Malta
Julen börjar här!

Nu är det äntligen dags att börja räkna ner till julen 2021! Butikerna fylls sakna med säkert på med julpynt och inspirationen är på topp för allt det härliga som komma skall.

Vi snackar julbak, julpyssel, julklappstips och julstämning i massvis! Häng med vet ja! 🎅

Jo och du, spana in min instagram jul_mys för ännu mer.. jo just det, julmys! 😍

Jo just det, det finns mer the80sme! Spana in mitt konto på Instagram för trendspaning, makeover och livet med 4 kids i en 60-talsvilla!

  • Black Instagram Ikon
  • Black Facebook Ikon
  • Black Pinterest Ikon
Jul Målarbilder för barnen
Image by Ignacio R

Finns det något som barn älskar mer än när man skriver ut härliga bilder från nätet som de sedan får färglägga? Hos oss väljer kidsen alltid dessa över alla målaböcker jag köpt för dyra pengar. 

Jag tänker att du kanske också har barn där hemma som älskar utskrivningsbilder, målarböcker och pysselblad och du kanske liksom jag är less på att leta bilder på oseriösa sidor med extremt många konstiga pop-ups? Ja men så bra, då är du på rätt ställe!

Här kommer jag att fylla på med en massa härligt material som du kan skriva ut och använda för julens alla pyssel. Perfekt för att aktivera dina barn där hemma, för fritids, förskola och för pysselkalaset med jultema. 

Kika in ofta då jag fyller på eftersom. Och du, önskar du något särskillt? Tveka inte att skicka mig en rad på Insta @jul_mys eller @the80sme

Julklappstips

Svårt att komma på vad du ska ge till mamma, syster, sonen, bonusmamma eller bästa kompisen? Här har jag samlat en massa härliga julklappstips för alla åldrar!

Image by Clau Alexa
Julpynt 2021

Tycker du också det är kul att spana in alla julnyheter? Perfekt, samma här! Häng med och kolla in vad butikerna erbjuder för snyggt julpynt i vinter! 🎄

Spana in inredningstrender