top of page

Om jag hade 10.000 kr att shoppa för på H&M Home skulle jag köpa.. Del 1

Nu startar jag en ny serie som heter "Om jag hade 10.000 kr att shoppa för.." i vissa fall kan summan komma att ändras beroende på var jag ska gå loss och fantasishoppa.. Först ut blir H&M Home som fått in en hel del fantastiska godbitar som min plånbok dessvärre inte håller med om att vi behöver införskaffa. Såå.. låt oss fantasishoppa! Om jag hade 10.000 kr att shoppa för på H&M Home våren 2023 skulle jag köpa:


Lampa Regnbåge

Little Lights är den perfekta lampan för att göra ett barnrum extra magiskt. Den är handgjord med kärlek från en liten verkstad i Krakow och är enkel att använda med LED-teknologi som gör att den aldrig blir varm. Lägg till en automatisk avstängningstimer och du har en lampan som är både trygg och smart. Så, tänd Little Lights när det är dags för godnattsaga och skapa en unik och mysig stämning som din lilla kommer att älska.


PS. Bara så du vet skulle jag absolut inte sätta denna lampa i ett barnrum där jag inte ser den 24/7! Den skulle få bästa plats i köket, mitt eget sovrum, vardagsrummet.. så himla fin! 🌈


Prislappen då?

2 199,00 kr

Bågformad sänggavel i rotting

Att vakna upp med en snygg sänggavel är ett utmärkt sätt att starta dagen på rätt sätt. Och om du vill ha en naturnära känsla i ditt sovrum är en sänggavel i rotting ett fantastiskt val.


Prislapp:

699 krVinklingsbart parasoll


Jag har en grej för parasoller. Speciellt färgglada parasoller. Jag blir lycklig i hela kroppen av att titta på deras glada färger och har dessutom frans är saken biff, plånboken öppnas! Här fantasishoppar jag loss detta parasoll på stört och blir 1099 kr fattigare.


Prislapp:

1099 kr
Alltså, kolla på denna goding, mer än så behövs inte för att piffa upp hemmet!

Snyggt och stilrent sidobord. Redan börjar jag fundera på vilken färg jag skulle vilja spraya om det i...


Prislapp:

1899 krMed denna som smycke i rummet behövs inte så mycket mer. Superhärlig färgglad matta!


Prislapp:

699 krYes, äntligen ett överkast som vågar ta ut svängarna! Älskar dessutom fransarna, more is more!


Prislapp:

499 kr

Matta Oyo

Man kan aldrig gå fel med en cremefärgad matta.. tills man har en trevlig stund med rödvin.. Nej skämt åsido i detta hus dricker vi vitt! Nu drog jag över budget liite men bara drygt 500 kr och eftersom vi fantasishoppar är det okej!


Prislapp:

2699 krPrislapp totalt:

10 592


Nu är jag nyfiken att höra vad du tycker!

Valde jag rätt prylar?

Var det värt priset?

Vad skulle du ha köpt för 10 000 kr på H&M Home?


Var vill du att jag ska fantasishoppa nästa gång? Berätta!

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page