top of page
  • Skribentens bildLinda

Enhörningskalas - OMG! 🩄

Nej men alltsĂ„, ibland hittar man nĂ„got sĂ„ magiskt att man bara MÅSTE tipsa. Detta Ă€r ett sĂ„dant tillfĂ€lle. Kolla in denna bok frĂ„n Lagerhaus. đŸ„ł

"Enhörningarnas magiska vÀrld vaknar till liv i den hÀr skimrande boken som Àr full av glans och regnbÄgar. FrÄn den magiska explosionstÄrtan till lyckopannkakor, Enhörningsparty Àr full av recept som passar perfekt till fester och stunder dÄ det enda du vill göra Àr att sprida glÀdje och slÀppa loss din inre enhörning!"


JA tack sĂ€ger jag, barnet i mig vill fixa 100 enhörningskalas, helst igĂ„r! Och du, glöm inte att Ă€ven vuxna barn gillar enhörningar och fĂ€rgglada godsaker. Hörde jag tjejfest? 🌈


Om jag gillar enhörningar, svaret Ă€r givet! 🩄🌈🍭Gillar du mina tips och vill se fler glöm inte att följa mig pÄ instagram @the80sme.

ÎŁÏ‡ÏŒÎ»Îčα


bottom of page